En relació a la noticia apareguda el passat dia 25 de Gener de 2019 al diari Ara, la junta directiva emet el següent comunicat:

 

Primer: Rebutjar i condemnar de la manera mes enèrgica i absoluta, els comportaments que s’esmenten en la citada publicació. El Club esta compromès amb la tolerància zero en aquest tipus d’actuacions.

 

Segon: Tot i que els fets que es detallen en l’article es van produir dins de l’àmbit estrictament privat de les persones que es mencionen, des del moment en que es va conèixer la noticia, el Club va activar totes les mesures cautelars i de prevenció establerts per aquest tipus de situacions.

 

Tercer: Immediatament aquesta persona ha deixat d’assessorar al Club en la preparació física.

 

Quart: La junta directiva esta fent en tot moment el seguiment de l’evolució d’aquest fets.

 

Atentament:

La junta directiva del Club Vòlei Molins

Leave a Comment