El Club Vòlei Molins vol informar a tots els membres d’un canvi important en la Junta directiva:

El passat mes de gener, el Sr. Jordi Pallarès va renunciar al càrrec de president del club, per motius personals, derivat de la gran càrrega de feina i temps que suposa fer-se càrrec d’aquest club.

Des de la Junta directiva, i ho fem extens a tots i totes les membres del club, volem agrair al Jordi la feina feta i la gran inversió desinteressada de temps i esforç dedicat al club, ja que ens ha fet créixer i funcionar amb la professionalitat que el nostre club es mereix.

A partir d’ara aquesta presidència passarà a càrrec de la Sra. Gemma Caminal (mare d’una jugadora de l’Infantil A) que donarà continuïtat als objectius i reptes que aquesta Junta es va fixar al principi del seu mandat.

Moltes gràcies a tots/es per formar part d’aquest somni. El Club Vòlei Molins

Leave a Comment