PRESENTACIÓ DELS EQUIPS PER LA TEMPORADA 2019/20

 

El passat diumenge 24 de novembre va tenir lloc la presentació dels equips del Club Vòlei Molins, un dia en què també es va celebrar que en aquesta temporada el club arriba al seu 20è aniversari.

És ben cert que en dates assenyalades s’aprofita per fer alguns canvis, amb equilibris entre les coses bones del passat i millorant-ne algunes d’acord amb l’avinentesa que ofereix el futur. Així, en aquest sentit, el club ha renovat la imatge a través dels equipaments esportius i del logotips, però també en la forma d’efectuar la presentació dels equips.

Aquest any, el predomini de la força i agressivitat del vermell combina perfectament amb l’elegància del negre per vestir les nostres jugadores, un aire que també s’ha transmès en un logotip més dinàmic que tampoc ha perdut el tret identificador de la vila de Molins.

En la presentació es va comptar amb la col·laboració magnífica i excepcional del Roger Sàbat, el qual va anar moderant les intervencions que havien de protagonitzar l’esdeveniment. Només començar, el club va tenir el luxe que l’Albert Vinyes acceptés la invitació per venir a explicar als assistents els inicis del club, de com tres disciplines minoritàries i ben diferents com són l’atletisme, l’halterofília i el vòlei es van ajuntar per fundar l’AEM 2000 (Associació Esportiva Molins).

Avui, la realitat parla d’un club independent i sòlid que va arrencar de la mà de l’anterior president, el Jordi Pallarès, portant l’equip Sènior a categoria Nacional. Ara, el club compta amb 9 equips femenins, dos per categoria des de l’infantil fins el sènior, i un aleví, amb la voluntat de seguir creixent si les necessitats esportives en forma d’instal·lacions són escoltades per l’ajuntament.

En Roger, fidel al guió de la presentació, justament donava pas a la Rosa Mari i a la Marta perquè cridessin totes les jugadores que conformen cadascun dels equips, una per una, amb l’acompanyament musical únic i irrepetible de cada equip. En la grada, els altaveus es repartien perquè cap dels assistents perdés detall del que passava a la pista.

A mesura que les noies sortien i tenien els seus segons de glòria, anaven formant l’equip davant l’etern fotògraf Dámaso, qui retratava l’instant de cada equip que ha de perdurar en la història del club. El darrer en fer-ho va ser el Sènior de 1a Nacional, moment en el que les més de 120 jugadores es van fusionar en una única imatge, juntament amb els entrenadors del club.

Quan semblava que la sessió de fotografies ja es donava per finalitzada, va arribar una altra sorpresa en forma de pastís de llaminadures i dos globus ben grans que anunciaven els 20 anys del vòlei. Així, jugadores, entrenadors, llaminadures, bengales (sense fum), globus i música es conjuraven de nou per refermar la comunió en un instant tant dolç com entranyable.

 

Novament, fetes les fotografies, el moderador agraïa la col·laboració dels espónsors i donava pas a la Meri Putxol, capitana del Sènior, per llegir el Manifest del món l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones, amb un públic i jugadores entregades als aplaudiments en la finalització de la lectura.

 

Qui rebia el micròfon acte seguit i prenia la paraula era la presidenta del club, la Gemma Caminal, que en el seu discurs feia al·lusió a un any difícil pels canvis a nivell de Junta i entrenadors, a la voluntat de potenciar la base per poder nodrir els equips sèniors amb jugadores de casa i amb el desig que els resultats d’aquesta temporada comencin a millorar. Una feina que ha de donar fruits a mitja termini i que, tard o d’hora, arribaran de la mà de la conjunció entre jugadores, entrenadors i famílies.

 

El torn del regidor d’esports, Josep Maria Puiggarí, i de l’alcalde de Molins, Xavi Paz, van obrir un bri d’esperança en comprometre’s a ampliar l’oferta d’espais per entrenar i poder créixer, tan buscats i necessaris. També van deixar una frase per a la memòria de totes i que, en resum, és l’esperit de l’esport:

Apreneu de les derrotes i gaudiu de les victòries”.

Leave a Comment