Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que el proper dia 1 de març tindrà lloc un canvi en la nostra estructura esportiva. Fa unes setmanes, el Sr. Dani Amat ens va comunicar la necessitat de deixar la coordinació del club per temes laborals i personals, per la qual cosa es produirà un relleu en la coordinació del Club Vòlei Molins, tot i que continuarà com a entrenador fins a final de temporada en els equips que entrena actualment.  Aquesta resolució ja ha estat comunicada a l’equip d’entrenadors i amb aquest comunicat us volem fer partícips a la resta de persones que formen el Club.

Volem donar la benvinguda al Sr. Gervasio Stopiello per comandar les directrius esportives del club a partir d’aquest moment, apostant per una figura amb llarga trajectòria i experiència en el voleibol de casa nostra. Des de la Junta confiem en ell per donar una nova visió del voleibol que representi un impuls de competitivitat a nivell general.

També volem agrair tota la tasca feta fins ara al Dani Amat.

Ens satisfà especialment la bona sintonia entre tots dos professionals pel fet que el relleu es faci amb la col·laboració absoluta i de forma natural durant aquests mesos que manquen fins a final de temporada. L’experiència del Dani Amat sobre la idiosincràsia del club ha de permetre absorbir millor tota la informació al Gervasio Stopiello per tal de dur a terme els objectius pels quals se l’ha contractat.

Desitgem tota la sort del món en aquesta nova etapa al Gervasio Stopiello, doncs la seva sort ha de representar la del propi club.

També desitgem al Dani Amat que aconsegueixi el millor mentre estigui amb nosaltres, com també quan es desvinculi definitivament del club a final de temporada.

Moltes gràcies a tots dos.

 

La Junta.

 

Leave a Comment