Agraiment a Dani Amat

Des del Club Vòlei Molins, volem agrair la feina desenvolupada durant aquests anys al nostre coordinador, amic i company Dani Amat. Primer com a entrenador del sènior A, que va aconseguir de pujar de 3a catalana a 1a gairebé en anys consecutius, i després com a coordinador de tot el club. En aquesta darrera etapa en que hi ha hagut tres canvis de Junta, cadascuna amb el seu projecte esportiu, ell ha sapigut adaptar-se sempre pensant en el benefici del club i de les jugadores, assolint tasques que no li pertocaven i resolent problemes més enllà de la coordinació esportiva.

En l’agraïment al Dani també fem partícips a les centenars de jugadores que han passat durant aquests 6 anys pel club, les quals han après molt del nostre esport gràcies a ell, i que encara conserven un gran record de la seva estada al club.

Moltíssimes gràcies, Dani, per la feina feta al Club Vòlei Molins, des de la junta i per part de les jugadores del club t’agraïm la teva dedicació, paciència i et desitgem tota la sort que et mereixes en la teva nova etapa.

Això no és un comiat, és un fins aviat.

Gràcies Dani!!!

El Club Vòlei Molins

Leave a Comment